Waarom is het zo moelijk om van je suikerverslaving af te komen? Dat komt door het bliss point. Deze banaan muffins met chocolade kun je gelukkig rustig eten.
Breek de chocolade in kleine stukjes. Kluts de eieren in een hoge kom.
Pel de bananen, snijd ze in plakjes, en voeg ze toe aan de eieren. Voeg de gesmolten kokosolie toe, en mix alles met een handmixer tot een gladde massa.
Mix in een andere kom het kokosmeel met de bakpoeder, vanille en een snuf zout. Voeg dit mengsel toe aan de eiermassa, en roer alles tot een glad geheel.
Schep muffinvormpjes tot de helft vol met het beslag. Duw een klein kuiltje in het midden, en leg hier wat stukjes chocolade in. Schep dan de rest van het beslag in de muffinvormpjes.
Bak de banaanmuffins in 20-25 minuten gaar. Laat ze iets afkoelen en haal, als je ze gebruikt, de papieren vormpjes eraf. Laat ze verder afkoelen.