Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
No bake hennepzaad frambozen repen
Con
Voor de lekkere trek bij de koffie of thee of onderweg zijn deze hennepzaad frambozen repen ideaal. Door het gebruik van gevriesdroogd fruit zijn ze super koolhydraatarm, zelfs geschikt voor keto.
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
10
minuten
min
wachttijd
1
uur
uur
Totale tijd
1
uur
uur
10
minuten
min
Gang
Zoete snack
Keuken
Algemeen
Porties
6
repen
Koolhydraten
3 kh
Dit heb je nodig
30
gr
kokosolie
40
gr
cacaoboter
30
gr
hennepzaad
20
gr
geraspte kokos
20
gr
gepofte quinoa
1/4
tl
vanillepoeder
1
el
erythritol
20
gevriesdroogde frambozen
of ander gevriesdroogd fruit
snufje
zout
50
gr
pure chocolade
minstens 80%, optioneel
Zo maak je het
Smelt de kokosolie met de cacaoboter (au bain Marie of in de magnetron).
Meng hennepzaad, kokos, gepofte quinoa, vanillepoeder, erythritol en een snuf zout in een kom goed door elkaar.
Voeg het gesmolten kokosolie-cacaoboter mengsel toe en meng nogmaals.
Verkruimel de gevriesdroogde frambozen en roer ze door het mengsel.
Verdeel het mengsel over een siliconen repenvorm (ik maak er zes stuks mee), en druk het goed aan.
Laat de hennepzaad frambozen repen minimaal een uur in de koelkast opstijven.
Optioneel: smelt de chocolade au bain Marie, haal de repen uit de vorm, en bestrijk ze met de gesmolten chocola (levert 1,5 kh per reep extra).