Kluts de eieren samen met de gesmolten kokosolie los in een kom. Voeg dan de kokosmelk toe en meng goed.
Voeg nu het kokosmeel, de bakpoeder en een snufje zout toe, en meng nogmaals goed, maar niet te lang. Je beslag is vrij dik.
Verhit ongeveer een eetlepel kokosolie in een koekenpan. Voeg de helft van het beslag toe (ik maak er kleine pannenkoekjes van zodat ze een beetje te keren zijn), en bak 3-4 minuten.
Keer de pannenkoekjes en bak nogmaals 3 minuten. Breek dan de pannenkoekjes tot grove stukken, ik doe dat met een houten bakspaan.
Bak de tweede helft op dezelfde manier.
Serveer de Kaiserschmarrn op een bordje met een flinke klont boter en eventueel wat vers fruit.
Tips
Afhankelijk van het merk neemt kokosmeel veel vocht op. Als jouw beslag te dik is, voeg dan gewoon een scheutje kokosmelk toe.
Traditioneel wordt pruimenmoes bij de Kaiserschmarrn geserveerd: ik strooi er het liefst een paar gezonde bosbessen over.