Deze super koolhydraatarme granola lijkt een beetje op vogelvoer, ik weet het. Maar lekker is-ie wel! Natuurlijk suikervrij (even wennen), glutenvrij, notenvrij en vegan! Past prima in een keto dieet.
Smelt de kokosolie op een laag vuur, laat ze iets afkoelen.
Meng alle overige ingrediënten behalve de cacaonibs erdoor.
Spreid de granola uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de keto granola in 10-15 minuten goudbruin. Blijf erbij en let op dat ze niet verbrandt, elke oven is anders.
Laat de granola volledig afkoelen, meng de cacaonibs erdoor, en bewaar je keto granola in een goed afgesloten pot.
Tips
Afgesloten in een glazen pot is deze keto granola maximaal 5 dagen houdbaar. Zelf ontbijt ik 5 keer met deze hoeveelheid, maar ik ben geen grootverbruiker. Ben je een grote eter, maak dan gewoon de dubbele hoeveelheid.