Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Bietjesdip met rauwe groenten
Con
Gebruik het liefst geroosterde bieten voor dit recept, dat komt de smaak ten goede. De bietjesdip doet het erg goed met een mix van (rauwe) groenten, of sjiek gezegd ‘crudités’ erbij.
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Gang
Broodbeleg, Hartige snack, Saus
Keuken
Frans
Porties
2
personen
Koolhydraten
9 kh
Dit heb je nodig
Voor de bietjesdip
150
gr
geroosterde bietjes
afgekoeld
1
el
tahin
1
teen
knoflook
uitgeperst
1
tl
citroensap
2
takjes peterselie
snuf nootmuskaat
versgemalen peper en zout
Voor de rauwe groenten
witlofblaadjes, komkommer, radijs, wortel
naar keuze
Zo maak je het
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot er een egale massa ontstaat.
Serveer de bietjesdip met rauwe groenten (crudités) naar keuze.
Tips
Deze bietjesdip kun je ook bietjesspread noemen, en als broodbeleg gebruiken.