Maak ondertussen de spruitjes schoon en halveer ze. Kook ze in een beetje water in ongeveer 5 minuten beetgaar en giet ze af.
Hak ondertussen de walnoten grof. Halveer de kerstomaatjes. Pel en snipper de ui. Hak de basilicumblaadjes grof. Kluts de eieren met wat peper en zout, de herbes-de-provence en een scheutje amandelmelk los.
Verhit wat kokosolie in een ovenbestendige koekenpan. Voeg de ui, spruiten en tomaatjes toe en roerbak ze kort. Schenk dan het eimengsel erover heen. Verbrokkel de geitenkaas erboven en bestrooi het geheel met de walnoten.
Bak de frittata ongeveer 5 minuten. Zet dan de pan in de oven en laat nog 5-10 minuten bakken tot de frittata gestold is.
Snijd de frittata met spruitjes in punten, bestrooi met de basilicum en sprenkel er een beetje walnootolie over. Serveer direct (eventueel met een salade).