pompoenpitten, zonnebloempitten, gehakte walnoten, granaatappelpitjesvoor de topping
Zo maak je het
Verwarm de plantaardige melk en de kokosmelk in een steelpannetje tot het bijna kookt. Doe dan het vuur uit.
Voeg de kokos, hennepzaad, amandelen en lijnzaad toe en roer goed door. Laat 5 minuten staan, zodat het tot pap kan indikken.
Snijd ondertussen het bietje in blokjes.
Roer de bietjes door de pap en pureer het geheel met een staafmixer. Is de pap teveel afgekoeld, verwarm deze dan nog even op een laag vuur.
Breek de chocolade in kleine stukjes en strooi over de bietjespap, samen met de topping.
Tips
De topping van de bietjespap kun je naar wens variëren, maar de tip is om altijd de chocolade er doorheen te doen. Bieten en chocola is een onverslaanbare combi!
Nog een lekker koolhydraatarm pap recept? Maak dan bloemkoolpap.