Kook de beluga linzen volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Giet ze af en laat ze afkoelen.
Kook de eieren hard. Pel ze en snijd ze in plakjes.
Maak de asperges schoon en kook ze in ongeveer 8-10 minuten gaar. Giet ze af en laat ze eveneens afkoelen.
Maak ondertussen de sla schoon en neem de blaadjes los, maar snijd ze niet!
Snijd de feta in blokjes. Hak de pistache noten grof. Maak de avocado schoon en snijd ze in schijven of blokjes. Meng de ingrediënten voor de dressing.
Verdeel de slablaadjes over twee borden, en maak de borden verder op met de asperges, linzen, eieren, en feta. Strooi de granaatappelpitjes en de pistache nootjes erover. Sprenkel de dressing erover en serveer de linzen salade direct.
Tips
Voor een notenvrije versie laat je gewoon de pistachenootjes achterwege of vervangt ze door pijnboompitjes.