Dit jaar vier ik mijn verjaardag in Nederland. Dat betekent een paar uur met de auto onderweg, en dan wil ik wel wat lekkers eten natuurlijk! Daarom heb ik deze keto frambozen blondie repen gemaakt.
Kluts de eieren los in een beslagkom, en roer de ery bronze, amandelpasta, vanillepoeder en een snuf zout erdoor. Als de amandelpasta te hard is, verwarm deze dan kort voor zodat ze meer vloeibaar wordt en beter los te roeren is.
Meng het kokosmeel met de bakpoeder , en roer dit voorzichtig door de eimassa. Pas op dat er geen klontjes ontstaan.
Verbrokkel de gevriesdroogde frambozen en de helft (20 gram) van de witte chocolade, en roer dit door het deeg.
Leg het deeg in een met bakpapier beklede rechthoekige bakvorm (mijn meet ongeveer 24×16 cm) en strijk het uit. Bak de koek 20 minuten, neem uit de oven, en laat de koek afkoelen.
Smelt de overige 20 gram witte chocolade au bain Marie met de kokosolie en druppel deze over de koek. Laat afkoelen, en snijd de koek dan in koekrepen.
Tips
Het hoeven niet per sé gevriesdroogde frambozen zijn, ander gevriesdroogd fruit kan ook prima!