Een supersnel koolhydraatarm broodje! Drie ingrediënten, drie koolhydraten. Dat is niet verkeerd, toch? Ook als je keto eet, kun je van dit broodje genieten.
Vet een oven / magnetron bestendig kommetje in met een beetje gesmolten kokosolie.
Kluts het ei in een kommetje met een snuf zout los.
Meng het amandelmeel en bakpoeder goed door elkaar. Meng het dan door het geklutste ei tot je een egale massa hebt. Doe het deeg over in het ingevette kommetje.
Magnetron: 90 seconden op vol vermogen. Oven: 15 minuten in voorverwarmde oven op 175 graden.
Smullen maar van je snelle keto broodje!
Tips
Tips voor minder ei-smaak: gebruik een ei dat op kamertemperatuur is, en laat het broodje afkoelen op een rooster en niet in het vormpje of op een bakplaat.
Roer een extra eetlepel fijn geraspte kaas door het deeg (plus wat extra kaas erover) en tover dit koolhydraatarm broodje in een oogwenk om tot een kaasbroodje.