Omdat ik tijdens mijn keto-challenge niet voldoende vetten (en eiwitten) binnen krijg, heb ik een recept voor chocolade tahin fudge bedacht. Waarschuwing: zonder zoetstof!
Smelt de kokosolie op een laag vuur. Schep het dikke deel van de kokosroom uit het blikje. Voeg dit toe aan de kokosolie, en roer de overige ingrediënten er goed door.
Schenk de massa in een ijsblokjesvorm of siliconen bonbon vorm. Ik maak 16 stuks met dit recept.
Versier indien gewenst je chocolade tahin fudge met wat sesamzaadjes en/of geraspte kokos.
Laat de fudge minstens een uur in de vriezer opstijven.
Tips
Bewaar de fudge in de koelkast. Ze blijven zacht en fudge-achtig, dus direct uit de koelkast eten.
Kun je het zoet echt niet laten, voeg dan twee theelepels yaconsiroop toe.
Deze chocolade tahin fudge fatbombs tellen overigens per stuk 5 gram vet en 0,5 gram eiwit.