Koolhydraatarme Franse pizza met broccoli en camembert
Con
Pizza hoeft toch niet altijd Italiaans te zijn! Deze Franse pizza is heel simpel, maar erg jummie. Natuurlijk met mijn eigen koolhydraatarme pizzabodems, en veel camembert.
Maak, terwijl je de oven op 200 graden voorverwarmt, de pan pizza bodems volgens dit recept klaar.
Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Kook de broccoli in 5 minuten gaar en giet ze goed af. Hak de walnoten grof, snijd de camembert in plakken, en snijd de lenteuitjes in ringetjes.
Meng de Provençaalse kruiden door de ricotta en smeer ze op de pizza bodems. Beleg dan de pizza’s met de broccoli en de camembert, en bestrooi met de gehakte walnoten en de lente-uitjes.
Doe de pizza’s 10 minuten in de oven, tot de camembert lekker begint te smelten.
Tips
Het recept voor de koolhydraatarme pizzabodems vind je hier.