Con-serveert

Impressum

Con-serveert is een private onafhankelijke Nederlandse foodblog over een koolhydraatarme / koolhydraatbeperkte levensstijl, en biedt gratis recepten in deze categorie.

https://www.con-serveert.nl

Eigenaresse: Conny Klop
Gevestigd in: Bremen, Duitsland
Verantwoordelijk voor de inhoud: Conny Klop

Contact mogelijkheden

Fotocredits en auteursrechten

De foto’s en teksten op Con-serveert zijn – tenzij anders vermeld – door mij persoonlijk gemaakt en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verwerken en verspreiden van zowel de foto’s als de inhoud van deze website vereist de schriftelijke toestemming van de eigenaresse van deze website. Aanvraag hiervoor kan via het contactformulier.

Natuurlijk heb ik geen bezwaar tegen links naar mijn website en korte citaten. Integendeel – daar ben ik blij mee!

Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik!!

Inhoud van derden wordt als zodanig op mijn blog geïdentificeerd. Verder worden hier de auteursrechten van derden voor in aanmerking genomen.
Als je inbreuk op het auteursrecht vermoedt, vraag ik je mij hierover te berichten. Na kennisgeving van schendingen zal ik dergelijke inhoud per omgaande verwijderen.

Aansprakelijkheid voor externe links

Wat externe websites van derden betreft, merk ik op dat ik geen invloed heb op het ontwerp en de inhoud van deze sites, en dat hun inhoud niet de mijne is. Daarom kan ik geen verantwoordelijkheid nemen voor deze externe inhoud. Dit is van toepassing op alle op de blog vermelde externe links. Voor deze externe links geldt dat onwettige inhoud niet herkenbaar was op het moment van plaatsen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zal ik dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Overigens komen er geen affiliate links voor op deze website. Er wordt dus geen geld verdiend met externe links (met de gehele site niet trouwens, het is een hobby waar ik niets aan wil verdienen).

Disclaimer

De inhoud van deze blog is samengesteld met de grootst mogelijke zorg. Voor de juistheid en volledigheid kan echter geen garantie worden gegeven.

Let op: alle tips en adviezen die ik publiceer op mijn website worden ZONDER GARANTIE gegeven! De implementatie ervan is geheel op eigen risico. De tips en adviezen op deze pagina vervangen nooit rechtstreeks advies van een voedingsdeskundige of arts die het probleem persoonlijk beoordeelt. Raadpleeg altijd een arts als je gezondheidsproblemen hebt.

Ik ben wel een ervaringsdeskundige maar geen wetenschapper, en baseer mijn mening over gezond eten op mijn eigen ervaring en op informatie die vrij op internet toegankelijk is. Het is aan jezelf om te bepalen of je al dan niet dezelfde mening hebt.

Laatste wijziging: 14 juni 2022

Con-serveert ~ koolhydraatarme recepten ~ logo ~ minder koolhydraten, maximale smaak ~ www.con-serveert.nl