Con-serveert

Alles over koolhydraten

Je wilt alles weten over koolhydraten, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Op deze pagina vind je een aantal links naar een schat aan informatie over koolhydraten en koolhydraatarm eten.


 

Snelstart koolhydraatarm eten, tien eenvoudige tips ~ minder koolhydraten, maximale smaak ~ www.con-serveert.nl

Snelstart

Voor veel mensen is het moeilijk om te starten met koolhydraatarm eten. Er komt veel informatie op je af, die vaak ook nog tegenstrijdig is. Daarnaast is er waarschijnlijk een gezin dat “gewoon” wil blijven eten. En wellicht het meest lastige is voor velen dat je koolhydraten (en als je het goed doet ook nog vetten en eiwitten) moet gaan tellen. Voor hen is deze snelstart koolhydraatarm eten bedoeld.

Meer lezen …

Over koolhydraten en koolhydraatarm eten ~ minder koolhydraten, maximale smaak ~ www.con-serveert.nl

Over koolhydraten

Gezond eten is voor iedereen anders. Koolhydraatarm eten ook. Want waar ligt de grens van koolhydraatarm? In hoeverre is koolhydraatbeperkt anders dan koolhydraatarm? En wat zijn koolhydraten eigenlijk? Wat betekent ketogeen? Allemaal vragen waar je hier antwoord op krijgt.

Meer lezen …

Koolhydraatarm eten, wat wel en wat niet ~ minder koolhydraten, maximale smaak ~ www.con-serveert.nl

Doen en laten

Een koolhydraatarm dieet: wat “mag” je nou wel, en wat niet? Welke voedingsmiddelen kun je naar hartelust eten als je koolhydraatarm eet, en welke kun je beter laten staan?

Meer lezen …

Koolhydraatarm eten, de tien beste tips ~ minder koolhydraten, maximale smaak ~ www.con-serveert.nl

De beste 10 tips

Gezond eten is voor iedereen anders. Koolhydraatarm / low carb eten ook. Want wanneer noem je iets koolhydraatarm? En hoe schakel je om naar zo’n koolhydraatarme manier van eten? En vooral: hoe houd je het vol? Ik geef je mijn tien beste tips, waarmee het niet moeilijk is om met te starten met koolhydraatarm eten, en het ook vol te houden.

Meer lezen …

Koolhydraatarm eten, veel gestelde vragen ~ minder koolhydraten, maximale smaak ~ www.con-serveert.nl

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wil je starten met een koolhydraatarm voedingspatroon maar zit je vol met vragen? Lees dan deze veel gestelde vragen over koolhydraatarm eten eens door. Wellicht zit jouw vraag ertussen, en vind je hier het antwoord dat je zocht.

Meer lezen …