Ajvar, saus van aubergine en puntpaprika Amandelcrackers Aubergine croutons Aubergine uit het Midden-Oosten Bieten salade met bramen en cacaonibs Chermoula, Marokkaanse marinade / saus Chinese aubergines Duitse “valse” aardappelsalade Eiersalade met zure augurkjes Gebakken radijsjes met bosui Gevulde courgette met hüttenkäse Griekse salade met feta anijs dressing Hembasha, platbrood uit Eritrea Keto stokbrood Komkommer mango salade met pecannoten Koolhydraatarme cranberrysaus met mosterd Koolhydraatarme ketchup Mutabbal, Arabische auberginespread Naan brood, koolhydraatarm en glutenvrij Ovengeroosterde wortelen met miso tahini saus Perzische bloemkoolrijst Pittig gevulde aubergines Ratatouille Rode kool met ras el hanout Romaine salade met koolrabi en kersen Semi-gedroogde tomaten pesto (pesto rosso) Skordalia van bloemkool Skyr hummus Spinaziekoekjes Spruitjes pesto met hazelnoten Tomaten salade met verse kruiden Turkse bloemkoolsalade – Karnibahar salatasi Waldorfsalade Za’atar, Arabische kruidenmix Zaalouk met halloumi-toast Zeytoon parvardeh, Perzische olijven salade Zoete aardappel dip Zoete aardappel ovenfriet Zoete chilisaus